3 Mart 2012 Cumartesi

Barcelona 3-1 Sporting Gijon

Barcelona, Lionel Messi'den yoksun çıktığı ve 10 kişi kaldığı maçta Sporting Gijon'u 2-1 mağlup etmeyi başardı.

Barcelona, maça çok iyi bir başlangıç yaptı. Henüz dokuzuncu dakikada Alves'in ortasında Fabregas'tan seken topu Pedro ağlara gönderdi. Ancak hakem ofsayt bayrağını kaldırarak Barça'lıların sevincini bitirdi. 

14'te Adriano, sol kanattan ilerledi ve Carlos'tan sıyrılıp şutunu çekti. Top üstten auta gitti. 41'de Barcelona klasikleşen gollerinden birini attı. Üst üste pasların ardından Adriano'nun pasını alan Iniesta, düzgün bir vuruşla ilk yarının skorunu ilan etti: 1-0.

İkinci yarı Barça için kabus gibi başladı. 46. dakikada savunmanın arkasına sarkan De las Cuevas'ı düşüren Pique, son adam olduğu için bu faulü sonrasında kırmızı kart gördü. 49'da Barral'ın serbest vuruşunda top barajdan sekti ancak sağ kanattaki Mendy'nin önünde kaldı. Mendy'nin ortasında Barral, ön direkte dokunarak skoru eşitledi: 1-1. Barcelona bu golden sonra daha istekli bir görüntü çizdi. 


79. dakikada Alexis Sanchez'in harika pasında topu alan Keita, harika bir vuruşla Barça'yı yeniden öne geçirdi: 2-1. 87'de Iniesta'nın aşırtma pasında savunmanın arkasına sarkan Xavi, topu köşeye bıraktı: 3-1. Kalan sürede başka gol olmadı ve Barcelona sahadan galibiyetle ayrıldı.

Artigos Relacionados

0 yorum:

Yorum Gönder