26 Şubat 2012 Pazar

Atletico Madrid 1-2 Barcelona Maç Özeti İzle

Liga BBVA: Atlético de Madrid-Barcelona: Dani AlvesAtletico Madrid karşısında zorlanan Barcelona, Lionel Messi'nin serbest vuruştan attığı golle 3 puanı hanesine yazdırmayı başardı.

Messi'nin pasında topla buluşan Xavi, topu kaleye gönderdi, fakat top az farkla soldan dışarı çıktı. Maça istekli başlayan Barcelona'nın yıldız oyuncusu Lionel Messi, toğu elle kontrol ettiği gerekçesiyle hakem tarafından sarı kart ile cezalandırıldı. İlk yarıdaki Barcelona baskısına hızlı hücumlarla cevap vermek isteyen ev sahibi ekip, son pasları yapmakta oldukça zorlandı ve Barcelona kalesinde etkili olamadı.

19. dakikada ceza sahasının dışında yerde kalan Sergio Busquets, takımına serbest vuruşu kazandırmayı başardı. 20. dakikada serbest vuruşu etkili kullanan Xavi, topu tam köşeye göndermeyi başardı, fakat kaleci de aynı güzellikte topu çelmeyi başardı. 25. dakikada şansını uzaktan deneyen Falcao, etkili bir vuruş yapamadı ve top Valdes'in kucağında kaldı. 36. dakikada Messi'nin sürüklediği atakta, Fabregas'ın güzel pasını iyi değerlendiren Dani Alves, topu ağlarla buluşturmayı başardı ve takımını deplasmanda 1-0'lık skorla öne geçirdi. Golden sonra kalesini gole kapatmayı başaran Barcelona, soyunma odasına önde giden taraf oldu.

İkinci yarıya hızlı başlayan Atletico Madrid, Falcao'nun kalenin önünden yaptığı sert vuruşla skora tekrar denge getirmeyi başardı. İkinci yarıda daha etkili bir futbol oynayan Madrid temsilcisi, rakip kalede bulduğu pozisyonlarla savunma oyuncularına sürekli zor anlar yaşattı. 66. dakikada Alves'in açtığı ortayı Messi ıskaladı. Arka direkte bekleyen Sanchez ise etkili bir kafa vuruşu yapamadı ve topu dışarı yolladı.

68. dakikada Valdes ile karşı karşı kalan Falcao, aşırtma bir vuruş denedi, fakat Valdes topun kaleye gitmesine izin vermedi. İkinci yarıda tutuk bir görüntü sergileyen Barcelona, 81. dakikada Messi'nin golüyle öne geçmeyi başardı. Serbest vuruşta beklenmedik bir anda vuruş yapan Arjantinli yıldız, kaleciyi avlalamayı başardı. 83. dakikada sol kanattan etkili gelen Messi, sol ayağıyla cılız bir vuruş denedi ve etkili olamadı. 87. dakikada rakip yarı sahayı tek başına geçen Messi'yi Miranda engellemeyi başardı. 88. dakikada etkili bir serbest vuruş kullanan Atletico Madrid, Valdes engelini bir kez daha geçemedi. Kalan sürede tüm hatlarıyla yüklenen Atletico Madrid, çabalarının sonucunu alamadı ve kendi sahasından mağlubiyetle ayrıldı.


Artigos Relacionados

0 yorum:

Yorum Gönder