29 Nisan 2012 Pazar

Rayo Vallecano 0-7 FC Barcelona

Barcelona '7' bitirdiLa Liga'nın 35. hafta mücadelesinde Rayo Vallecano, Barcelona'yı konuk etti.
Son haftalarda kötü bir dönemden geçen Katalan ekibi mücadeleye iyi başladı. İlk dakikalardan itibaren oyunu rakip sahaya yıkan Barça, alışıldık oyunuyla etkili oldu. 16. dakikada Alexis'in pasında sağ kanatta topla buluşan Pedro, topu Messi'ye çıkardı ve Arjantinli yıldız takımını 1-0 öne geçirdi. 17. dakikada Trashorras'ın ortasında Diego Costa'nın ortasını kaleci Pinto çıkardı. 

Dakikalar 26'yı gösterirken Keita'nın pasında topa hareketlenen Alexis'in şutunda Rober kendi kalesine topu gönderdi ve fark 2'ye çıktı. 38. dakikada Lionel Messi'nin muazzam asistinde topla buluşan Keita hata yapmadı ve skoru 3-0 yaptı. İlk yarı bu skorla tamamlandı.

İkinci yarıyla birlikte konuk ekibin maçtaki üstünlüğü sürdü. 47. dakikada Messi'nin şutu direkt patlarken dönen topu tamamlayan Pedro durumu 4-0'a getirdi. Bu dakikadan itibaren rahat oyununu sürdüren Barcelona, her zamanki top hakimiyetiyle maçı sürdürdü. Rayo Vallecano, 70. dakikada Diamanka ile önemli bir şansı değerlendiremedi. 


72. dakikada Trashorras'ın ortasında Juorge Pulido'nun kafa vuruşunu Pinto çok iyi çıkardı. Dakikalar 77'yi gösterirken Alves'in sağ kanattan yaptığı ortaya iyi yükselen Thiago güzel bir kafa vuruşuyla durumu 5-0'a getirdi. 88. dakikada bir kez daha sahne alan Lionel Messi, bir muhteşem asist daha yaparken topu ağlara gönderen isim Pedro oldu. Süper yıldız 1 dakika sonra bu kez kendi insiyatifini eline aldı. Bu defa Pedro'nun asistinde Messi durumu 7-0 yaptı ve mücadele bu skorla tamamlandı.

Bu sonucun ardından Barcelona puanını 84 yaparken, Rayo Vallecano ise 40 puanla 15. sırada kaldı.

Artigos Relacionados

0 yorum:

Yorum Gönder