2 Mayıs 2012 Çarşamba

Barcelona 4-1 Malaga

Camp Nou'da sahne Messi'ninİspanya La Liga'da NTV Spor'dan canlı yayınlanan maçta Barcelona, Messi'nin hat-trick yaptığı karşılaşmada Malaga'yı 4-1'li
k skorla geçti. 

Karşılaşmaya hızlı başlayan Barcelona 13. dakikada Carles Puyol ile golü buldu. Puyol'un golü ile öne geçen Barcelona'ya Malaga 25. dakikada Jose Salomon Rondon ile cevap verdi. Gelişen Malaga atağında topla buluşan Rondon güzel bir kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi:1-1.

1-1'den sonra oyunun kontrolünü eline alan ev sahibi Barcelona 35. dakikada bir kez daha öne geçti. Kazanılan penaltı atışında topun başına geçen Messi kaleci Kameni'yi avlayarak skoru 2-1'e getirdi.
İlk yarının kalan dakikalarında başka gol olmayınca ev sahibi Barcelona soyunma odasına 2-1 önde gitti.

İlk yarıya olduğu gibi ikinci devreyede hızlı başlayan Barcelona oyunu rakip alana yıkarak 3. golü aramaya başladı. Aradığı golü yine penaltı atışından buldu. 59. dakikada topun başına bir kez daha geçen Messi takımının 3. kendisinin ise ikinci golünü kaydederek takımını 3-1 öne geçirdi.
Camp Nou'da Barcelona hızını kesmedi ve 64. dakikada Messi üçüncü kez sahneye çıktı ve skoru 4-1'e getirdi. Mücadeledeki üçüncü golünü atarak hat-trick yapan Arjantinli yıldız karşılaşmadaki başarılı performansıyla dikkat çekti.

Karşılamanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca mücadele Barcelona'nın 4-1 üstünlüğü ile sona erdi.
Bu sonuçla Barcelona puanını 87'ye çıkarırken Malaga ise puanını 55'e yükseltti.

Artigos Relacionados

0 yorum:

Yorum Gönder