11 Şubat 2012 Cumartesi

Osasuna 3-2 Barcelona

Osasuna-Barcelona maçından karelerLa Liga'da Barcelona deplasmanda kayıp.

Haftaya, lider Real Madrid'in 7 puan gerisinde başlayan Katalan ekibi, NTV Spor'dan canlı yayınlanan karşılaşmada Osasuna'ya deplasmanda 3-2 yenilmekten kurtulamadı.

Mücadele son derece kötü saha şartlarında oynanırken ev sahibi ekip bunun avantajını çok iyi kullanmayı bildi. Henüz 5. dakikada Raul Garcia'nın ara pasında Dejan Lekic, ev sahibi ekibi öne geçiren golü attı. 9. dakikada Barcelona Alexis Sanchez'le eşitliği yakaladı ancak gol ofsayt nedeniyle geçerlilik kazanmadı. 22. dakikada Alvaro Cejudo sağ kanattan ortaladı ve topa dokunan Lekic skoru 2-0 yaptı. Barcelona kalan bölümlerde farkı indirmeye çalışsa da bunda başarılı olamadı.

İkinci yarıda Puyol ve Pedro, yerlerini Cuenca ve Tello'ya bıraktılar. Barcelona farkı indirmek için rakip kaleye yüklenmeye başladı. 49. dakikada Messi'nin şutunda kaleci başarılıydı. 51. dakikada Cuenca'nın sağ kanattan yaptığı ortaya iyi vuran Alexis Sanchez golü atarak farkı bire indirdi. 56. dakikada Valdes ve savunmanın hatasında Nino soldan ortaladı, Raul Garcia golü atarak skoru 3-1'e getirdi.

73. dakikada Fabregas'ın ara pasında ceza sahası sağ çaprazında topla buluşan Tello, sol ayağıyla güzel vurdu ve farkı yeniden bire indirdi. 78. dakikada Punal'in şutu direkte patladı. 79. dakikada Messi'nin pasında Tello sol kanattan plaseyi vurdu ama kaleci topu çeldi. 81. dakikada Messi'nin ortasında Alexis Sanchez topu ağlara gönderdi ama gol, ofsayt nedeniyle geçerlilik kazanmadı. Barça, duraklama anları oynanırken Fabregas ile mutlak bir fırsatı değerlendiremedi ve mücadele 3-2 Osasuna üstünlüğüyle sona erdi.

Bu sonucun ardından 48 puanda kalan Barcelona, maç fazlasıyla Real Madrid'in yedi puan gerisinde kalırken, Osasuna puanını 31 yaptı.


Maçın Özetini İzle:

Artigos Relacionados

0 yorum:

Yorum Gönder