19 Şubat 2012 Pazar

Barcelona 5-1 Valencia Messi Şov

İspanya La Liga'da Barcelona, NTV Spor'dan canlı yayınlanan maçta Valencia'yı ağırladı.

Barcelona, 1-0 yenik duruma düştüğü maçı Messi(4) ve Xavi'nin golleriyle 5-1 kazandı.

Mücadeleye hızlı giren taraf konuk ekip oldu. Henüz 9. dakikada Feghouli'nin sağ kanattan yaptığı güzel ortaya Pablo Piatti dokundu ve Camp Nou tribünlerini şok eden golü atarak takımını öne geçirdi. Barça golden sonra toparlandı.

22. dakikada Pedro'nun soldan çevirdiği topu Messi iyi takip etti ve zor açıdan topu ağlara göndererek skoru eşitledi. 25. dakikada Valencia'da sakatlanan Miguel'in yerine Ricardo Costa oyuna dahil oldu. 27. dakikada yine soldan gelen ev sahibi ekip, Abidal'in ortasında Messi ile golü buldu ve 2-1 öne geçti.

29. dakikada Fabregas'ın muhteşem ara pasında Alexis Sanchez'in şutunu kaleci çeldi. Bu pozisyondan bir dakika sonra bu kez Fabregas kaleciyle karşı karşıyayken müsait pozisyondan faydalanamadı. 40. dakikada Iniesta'nın güzel pasında Fabregas'ın volesi direkte patladı. İlk yarı 2-1'lik skorla tamamlandı.

İkinci yarıya hızlı giren taraf Katalan ekibiydi. 46. dakikada Alexis Sanchez sağ çaprazdan vurdu ama Alves başarılıydı. 60. dakikada Montoya'nın sağ kanattan ortasına Messi kafayı vurdu ancak top direkte patladı. 63. dakikada gelişen Barcelona kontratağında Montoya'nın vuruşu kaleciden döndü, dönen topa Fabregas gelişine vurdu ancak top üstten farklı bir şekilde auta gitti. 67. dakikada Valencia Feghouli ile gol aradı ancak Victor Valdes başarılıydı.

Dakikalar 76'yı gösterirken sahneye yine Messi çıktı. Tello'nun soldan çektiği top kaleciden dönerken, Arjantinli yıldız hat-trickini tamamlayan golü attı ve skoru 3-1'e getirdi. 82. dakikada Leo Messi'nin harika pasında ceza sahası sol çaprazında topla buluşan Tello'nun plasesi üstten auta gitti.

Dakikalar 86'yı gösterirken Lionel Messi bir kez daha sahne aldı ve muhteşem bir vuruşla skoru 4-1'e getirdi. 90. dakikada Messi'nin aradan bıraktığı top savunmadan sekti, oyuna sonradan giren Xavi hatayı affetmedi ve maçın skorunu ilan etti: 5-1

Bu sonucun ardından Barcelona puanını 51'e yükseltirken,  Valencia ise 40 puanda kaldı.

Barcelona 5-1 Valencia Messi'nin 4 golle şov yaptığı maçın özetini izleyin.

Artigos Relacionados

0 yorum:

Yorum Gönder