21 Eylül 2011 Çarşamba

Valencia 2-2 Barcelona

Valencia 2-2 Barcelona

Barcelona 4. hafta deplasmanda karşılaştığı Valencia ekibi ile 2-2 berabere kaldı. 
Maça hızlı başlayan taraf alışmışın aksine bu kez valencia takımı oldu. 12.dakikada Soldan gelişen Valencia atağında içeriğe açılan ortada Eric Abidal ters bir vuruşla topu kendi ağlarına gönderdi valencia sahasında 1-0 öne geçti bu pozisyondan sadece iki dakika sonra sahneye pedro çıktı ve bareberliği sağladı.

Barcelona'nın gelişen atağında Messi topu pedroya bıraktı pedro köşeye güzel bir vuruşla durumu 1-1 e getiren golü attı.  Valencia atakları hızlı gelişmeye başladı özellikle sol kanadı etkili kullanan Valencia takımı bu sefer Pablo Hernandez ile bir gol buldu ve 2-1 öne geçti.

İlk yarıda karşılıklı ataklar gol getirmeyince ilk yarı Valencia'nın 2-1 üstünlüğüyle tamamlandı.

İkinci yarıya Barcelona daha arzulu başladı Pedro'nun yerine 57. dakikada David Villa oyuna dahil oldu. İlerleyen dakikalarda her iki takımda gol pozisyonlarına girdi. Barcelona 77.dakikada Messi'nin mükemmel ara pasıyla topla buluşan Fabregas'ın vuruşu sayesinde 2-2 beraberliği yakaladı. Bu golün ardından oyunun kontrolü Barcelonadaydı ve Barça çok net pozisyonlar kaçırdı. 90.dakika Valencia takımında Jordi Alba rakibine topsuz alanda yaptığı müdahale sonucu yan hakemin uyarısı ile kırmızı kart gördü Valencia takımı 10 kişi kaldı. 

90+2 de Messi'nin ceza sahası içerisinde David Villa'ya verdiği akıllara ziyan pasında Villa karşı karşıya topu kalecinin üzerine vurdu çok net pozisyon kaçtı. Son dakikalarda Messi ceza sahası içerisinde 2 Valencialı oyuncu tarafından yere düşürüldü yapılan net müdahaleyi hakem görmedi ve davam kararı verdi ve maç bu skorla tamamlandı.

Artigos Relacionados

0 yorum:

Yorum Gönder