28 Eylül 2011 Çarşamba

BATE Borisov 0-5 Barcelona

BATE Borisov 0-5 Barcelona
İlk maçında Milan ile berabere kalarak taraftarlarını şaşırtan Barcelona, BATE Borisov deplasmanında farklı bir galibiyet alarak kendini affettirdi.
Şampiyonlar Ligi'nde H Grubu'nda BATE Borisov'a konuk olan Barcelona, 5-0'lık skorla rahat bir galibiyet aldı.

Gol perdesi açıldı
Maçın başında BATE'nin geride kurduğu savunma hattı dikkat çekti ancak Barcelona'nın bu hattı kırması gecikmedi. 20. dakikada Alves'in savunmanın arkasına attığı topa Messi hareketlendi. Arjantinli oyuncuyla mücadeleye giren Volodko, topu kendi ağlarına gönderdi: 0-1. Bu golden iki dakika sonra Villa'nın pasını alan Pedro, düzgün bir vuruşla farkı ikiye çıkardı: 0-2. 38'de Pedro'nun ortasında kaleci Gutor topu kaçırınca Messi, durumu 3-0'a getiren golü attı: 0-3. İlk yarıda başka gol olmadı.

Kaldığı yerden devam

İkinci yarıda da Barcelona bariz bir şekilde üstünlüğünü ortaya koydu. 56'da Alves'in yaptığı bindirme sonrasında top Messi'nin önünde kaldı. Messi'nin sol ayağıyla çektiği sert şut Gutor'u çaresiz bıraktı: 0-4. 70'te Adriano'nun soldan yaptığı ortayı Puyol tamamlamak istedi ancak sonuç alamadı. 88'de savunmadan topu kapan Villa, maçın skorunu ilan eden golü attı: 0-5. Kalan sürede başka gol olmadı ve Barça üç puanın sahibi oldu.

Bu sonuçla Barcelona, dört puana yükselirken; BATE, bir puanda kaldı.

Artigos Relacionados

0 yorum:

Yorum Gönder