24 Eylül 2011 Cumartesi

Barcelona 5-0 Atletico Madrid

Barcelona 5-0 Atletico Madrid

FC Barcelona İspanya Ligi'nin 5. haftasında Arda'lı Atletico Madrid takımını sahasındak konuk etti.

Barcelona maça rüzgar gibi başladı henüz maçta 9. dakikada David Villa'ya atılan mükemmel ara pasıyla David Villa Barcelona'yı Atletico Madrid karşısında öne geçirdi. Golden sonra Barça klasik oyununa devam etti bu kez Messi'nin ceza sahası içerisine taşıdğı topla 15. dakikada golü buldu Messi'nin vuruşuyla kaleciden seken top Atletico Madrid'li Joao Miranda'ya çarparak ağlarla buluştu ve Barça 2-0 öne geçti.
Barcelona rüzgarı hız kesmeden Atletico Takımı'na sahayı dar etti adeta.  Bu kez 26. dakikada Lionel Messi sahneye çıktı ve Barcelona'nın 3. golünü kaydetti. İlk yarı Barça'nın atakları ile devam etti ve bu ataklardan sonuç gelmeyince ilk yarı Barcelona'nın 3-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarıya Arda değişikliği ile başlayan Atletico Madrid karşısında Barcelona kontrollü başladı ilk yarıya oranla daha yavaş bir top oynayıp topu ayağında tutan Barça ataklarına devam etti. İkinci yarıda Messi rüzgarı devam etti, 78.dakikada Lionel Messi  rakiplerini geçerek mükemmel bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve Barcelona'nın 4.golünü attı bitmedi Messi bu kez 90.dakikada sahneye çıktı ve Atletico Madrid karşısında Hattrick yaparak kendisinin 3. takımının 5.golünü attı bu golden sonra hakem  son düdüğü çaldı ve maçı bitirdi.

Barcelona 5-0 Atletico Madrid

Artigos Relacionados

0 yorum:

Yorum Gönder