10 Eylül 2011 Cumartesi

Real Sociedad 2-2 Barcelona



Barcelona Sociedad deplasmanında 2 puan bıraktı.
Geçen sezon 2. maçta Hercules takımına evinde 0-2 mağlup olan barça bu sezonun 2. haftasında da bu sefer deplasmanda puan kaybı yaşadı maçın sonucu. Real Sociedad 2-2 Barcelona
Şimdi bu maça kısa kısa değinelim.

Barça maça hızlı ve dengeli başladı.
10. dakikada Barcelona golü'de buldu. Cesc Fabregas'ın aşırtma pasında Alexis Sanchez topla buluştu ve hemen kale ağzındaki Xavi'yi gördü. Xavi rahat bir gol attı 0-1.

2. Dakikada 2. gol geldi.
12. dakikada barça bir gol daha buldu ve farkı iki ye çıkardı. Fabregas'ın verdiği pasta Pedro'nun şutu rakip kaleci Claudio Bravo'dan döndü kaleciden dönen topu Fabregas tamamladı ve Barça'nın 2.golünü attı.

Sanchez Sakatlandı.
Alexsis Sanchez dakikalar 32'yi gösterdiğinde rakibiyle girdiği ikili mücadele  soncunda sakatlanarak yerini David Villa'ya bıraktı. Maçın ilk yarısı hem oyun anlamda hem de skor anlamda Fc Barcelona'nın üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci Yarı Sociedad Biraz Daha Hareketliydi.
59. dakikada Xabi Prieto'nun ortasını Imanol Agirretxe kafa vuruşuyla ağlara gönderdi ve durum 1-2 oldu.
61. dakikada ise David Villa'nın kaleci  Valdes'e vermek istediği geri pasın yere çarpıp ters sekmesinin etkisiylede top Real Sociedad Agirretxe'de kaldı; onun vuruşu Sergio Busquets'in de elle müdahalesi sonucunda direkten dönse de dönen topta Antoine Griezmann kafa vuruşuyla topu boş ağlara göndererek durumu eşitledi: 2-2.

Pep Guardiola, 63. dakikada Lionel Messi'yi Thiago Alcantara'nın yerine oyuna aldı.
Geri kalan dakikalarda gol olmadı ve maç Real Sociedad 2-2 Barcelona skoruyla tamamlandı.
Maçta David Villa'nın oyuna girdiği dakikadan itibaren etkisiz olduğu görüldü ve Saidou Keita'nın yaptığı pas hataları gözlerden kaçmadı.

Artigos Relacionados

0 yorum:

Yorum Gönder