17 Eylül 2011 Cumartesi

Barcelona 8-0 Osasuna

FC Barcelona La Liga 3.hafta mücadelesinde Osasuna takımını konuke etti.
Barcelona Osasuna'yı 8-0 gibi farklı bir skorla darma dağın etti.
 17.09.2011 
Maç sonu
Barcelona 8-0 Osasuna 
Maça rüzgar gibi başlayan katalan ekibi Barcelona 5.dakikada messi ile golü buldu. Bu golün ardından hız kesmeyen barça 13. dakikada Cesc Fàbregas ile farkı ikiye çıkardı. henüz 13 dakikada kalesinde 2 gol gören osasuna takımı neye uğradığını şaşırdı.

Barselona fırtınası hız kesmedi.

Bitmedi. 34'te bu sefer Eric Abidal muhteşem bir asist yaptı. Fransız sol bekin pasını iyi değerlendiren David Villa skoru 3-0'a getirdi. 39'da 


Villa yine sol taraftan bindirdi.
İspanyol yıldızın vuruşunda top önce kaleciden sekti ardından Roversio'ya çarptı ve ağlarla buluştu. Henüz bir dakika sonra bir muhteşem gol daha geldi. Xavi ceza sahasındaki Fabregas'ı gördü, topla seri bir şekilde dönen Fabregas topu Messi'ye bıraktı ve dünyanın en iyi futbolcusuna topu köşeye göndermek kaldı. İlk yarı 5-0 Barcelona üstünlüğüyle tamamlandı.

Barça mesajı verdi

Ev sahibi ekip ikinci yarıya Abidal - Adriano değişikliğiyle başladı. 55. dakikada ise kaptan Puyol, yerini Maxwell'e bıraktı. Katalanlar bu yarıda da durmadılar.

56'da Messi yine son derece klas bir şekilde topun dibine girdi ve savunma arkasına sarkan Xavi'ye topu kalecinin üstünden aşırtmak kaldı. 75'te maçın en iyilerinden Cesc Fabregas topla birlikte ceza sahasına hareketlendi.

Osasuna savunmasının hatasını iyi değerlendiren Cesc, topu kale önündeki Villa'ya çıkarttı ve golcü oyuncu skoru 7-0'a getirdi. 78'de Messi ve Cesc yeniden bire iki oynadılar, Arjantinli topu aldı ve savunmanın arkasına o klasik koşularından birini yapıp kaleciyi mağlup etti.

Maç boyunca, son iki beraberlikten sonra yapılan yorumlara nazire edercesine muhteşem oynayan Barcelona, bu mücadeleden 8-0'lık farklı bir sonuçla galip ayrılmayı başardı.

Bu sonucun ardından Barcelona puanını 7'ye yükseltirken, Osasuna 4 puanda kaldı.



Artigos Relacionados

0 yorum:

Yorum Gönder