28 Ocak 2012 Cumartesi

Villarreal 0-0 Barcelona - Deplasman kAYIBI

Liga BBVA: Villarreal-Barcelona: Mateo Musacchio, Lionel MessiFC Barcelona deplasmanda kayıp: 0-0

La Liga’nın şampiyonluk adaylarından Barcelona, 20. hafta karşılaşmasında Villarreal’e konuk oldu. İlk 20 dakikalık bölümde konuk Barcelona’nın üstünlüğü vardı. Bu bölümde hücumda etkin olan Katalan devi, ilk yarının geri kalan bölümünde ev sahibi Villarreal’in baskısı vardı.

Konuk ekibin ilk yarıdaki en etkili ismi Dani Alves ve Lionel Messi’ydi. 3. ve 15. dakikada Brezilyalı savunma oyuncusu, Deigo Lopez’i zor duruma soktu. 15. dakikada Xavi’nin sağdan ortasında ceza sahası içinde iyi yükselen Busquets, gole çok yaklaştı.

17. dakikada Lionel Messi kaleyi yokladı ancak çerçeveyi bulamadı. İlk yarının kalan bölümünde Marcos Senna, Marco Ruben, Joselu gibi oyuncularla önemli gol pozisyonları yakalayan ev sahibi Villarreal, istediği üstünlük golünü bulamadı. 35. dakikada Gonzalo Rodriguez’in attığı gol, ofsayt nedeniyle geçerlilik kazanmadı.

İkinci yarıya da tutuk başlayan Barcelona’da Guardiola oyuna müdahale etti. Alexis Sanchez ve Tello gibi gole dönük isimleri oyuna süren İspanyol teknik adam, istediği sonucu alamadı. 69. dakikada Messi’nin kullandığı serbest vuruş, az farkla dışarı çıktı.

78. dakikada Fabregas’ın yarattığı tehlikede Diego Lopez kalesini gole kapattı. Son bölümde Messi ve Alexis Sanchez ile önemli fırsatlar yakalayan Katalan devi, Lopez’i geçemedi ve bir puana razı
oldu.

Barcelona bu beraberlikle puanını 45’e, Villarreal ise 20’ye yükseltti.

Artigos Relacionados

0 yorum:

Yorum Gönder