22 Ocak 2012 Pazar

Malaga 1-4 Barcelona

Lionel Messi - BarcelonaBarça Messi ile coştu.

La Liga'da, daha önce futbolcuların grevi nedeniyle ertelenen ilk hafta mücadelesinde Malaga, Barcelona'yı konuk etti.

Mücadeleye rakibine göre daha istekli ve hızlı giren taraf ev sahibi ekip oldu. 14. dakikada Isco'nun ceza sahası dışından vurduğu şutu Valdes muhteşem çıkardı. Sonrasında gelişen kornerde Isco bu kez de kafa vuruşuyla gole yaklaştı ancak Valdes yine izin vermedi.

Barcelona bu dakikadan sonra oyunun kontrolünü eline almaya başladı. 33. dakikada Adriano'nun ortasında topa yükselen Lionel Messi, muhteşem bir kafa vuruşuyla takımını 1-0 öne geçirdi. Kalan bölümlerde gol olmayınca, ilk yarı da bu skorla tamamlandı.

İkinci yarıda Barcelona, rakibini adeta sahadan silen bir oyun ortaya koydu. Devreye çok hızlı giren Barça 48. dakikada golü bulmayı başardı. Adriano'nun soldan ortasında Thiago'nun şutu kaleciden döndü, ancak Alexis Sanchez tamamladı ve skoru 2-0 yaptı.

Dört dakika sonra pres sonucunda topu kapan Barcelona'da Lionel Messi, savunmayı aciz durumda bırakarak plaseyi bıraktı ve skoru 3-0'a getirdi. 73. dakikada Arjantinli yıldızın frikiği direkte patladı. 81. dakikada orta saha yakınlarında topu kapan Messi, topu muhteşem sürdü ve klasikleşen gollerinden biriyle hat-trick'e imza atarak skoru 4-0'a getirdi.

85. dakikada Malaga, Recio'nun şutunda Valdes'den dönen topu tamamlayan Rondon, takımının tek golüne imza attı ve mücadele 4-1 Barcelona üstünlüğüyle tamamlandı.
Malaga 1-4 Barcelona Maçın Özetini İzleyin:  

Artigos Relacionados

0 yorum:

Yorum Gönder