26 Kasım 2011 Cumartesi

Getafe 1-0 Barcelona Özeti İzle

Barcelona La Liga'da geçen yılın nisan ayından bu yana ilk defa mağlub oldu.


La Liga'da 13. hafta mücadelesinde Barcelona, deplasmanda Getafe'ye 1-0 mağlup oldu.

İlk yarıda oyunun kontrolü Barcelona'nın elindeydi. 2. dakikada Villa ve 3. dakikada Abidal yakın mesafeden iki önemli fırsatı değerlendiremedi. 13. dakikada Messi'nin ceza sahası içinden vuruşunda defans araya girerek mutlak bir golü önledi. 25'te Villa ve 27'de Alexis Sanchez'in ceza sahası dışından vuruşlarında ise top kaleyi bulmadı.

37. dakikada Dani Alves'i pasında topla buluşan Sanchez, altı pas üzerinden vuruşunu yaptı ancak kaleci gole izin vermedi. 42. dakikada gelişen Getafe atağında ise Diego Castro'nun şutu az farkla auta gitti ve ilk yarı 0-0 sona erdi.

İkinci yarıya da Barcelona etkili başladı. David Villa 49 ve 51. dakikalarda yakaladığı iki önemli fırsatı değerlendiremedi. 56. dakikada Messi'nin ceza sahasına girerken çektiği şut kalecide kaldı. 67. dakikada ev sahibi ekibin geliştirdiği ender ataklardan birinde top kornere gitti. Sarabia'nın kullandığı köşe vuruşunda Juan Valera topu kafayla ağlara gönderdi ve Getafe 1-0 öne geçti.

Bu golden sonra Barcelona beraberlik için rakip kalede baskı kurdu. 79 ve 81. dakikadalarda Pedro'nun sağ çaprazdan yaptığı vuruşlarda kaleci Moya başarılıydı. 84. dakiada Daniel Alves'in uzaktan çektiği şut da kalecide kaldı. Getafe kalan dakikalarda da rakibine gol şansı tanımadı ve maç 1-0 sona erdi.


Getafe 1-0 Barcelona Maçın Golünü İzleyin.

Artigos Relacionados

0 yorum:

Yorum Gönder