21 Mayıs 2011 Cumartesi

Malaga 1-3 Barcelona Maç Raporu

İspanya La Liga'nın şampiyonu Barcelona, ligde son hafta maçında Malaga'yı deplasmanda 3-1 mağlup etti ve sezonu 96 puanla tamamladı. 

Karşılaşmaya önemli yıldızlarını dinlendirerek, yedek ağırlıklı bir kadro ile başlayan Barcelona, bu sezon alışılmış oyununun oldukça uzağındaydı.
Malaga, maçın 31. dakikasında Sebastian Fernandez'in golüyle 1-0 öne geçti. Sağ kanattan gelişen Malaga atağında, ceza sahası içinde topu önünde bulan Fernandez, kaleci Pinto'yu ters köşeye yatırdı ve takımını öne geçirdi.
Beraberlik golü için yüklenen Barça, karşılaşmanın 43. dakikasında Bojan Krkic'in ceza sahası içinde düşürülmesi ile penaltı kazandı. Kullanılan penaltıyı da kullanan Krkic, 44. dakikada Katalan ekibine beraberliği getirdi. Takımlar karşılıklı atılan iki golle soyunma odasına gitti.
İkinci devre sahada daha üstün bir Barcelona vardı. Dani Alves, Mascherano ve Pedro gibi oyuncuların da oyuna girmesiyle kontrolü eline alan Barça, 76. dakikada Ibrahim Afellay'ın muhteşem golüyle 2-1 öne geçti. Ceza sahası dışında rakibini geçen Afellay, çok sert vurdu ve topu ağlara gönderdi.
Maçın skorunu belirleyen gol ise 84. dakikada genç oyuncu Marc Bartra'nın kafa vuruşu ile geldi. Kullanılan köşe vuruşunda iyi yükselen genç Bartra, şık bir kafa vuruşuyla Barça'yı 3-1 öne geçirdi.
Bu sonuçla Barcelona, İspanya La Liga'yı 96 puanla şampiyon olarak tamamlarken, Malaga da 46 puanda kaldı.

Artigos Relacionados

0 yorum:

Yorum Gönder