26 Mayıs 2011 Perşembe

Abidal: Para, şöhret çok boş.

Barcelona’nın başarılı savunma oyuncusu Eric Abidal, geçirdiği rahatsızlık sonrası hayatının değiştiğini belirten açıklamalarda bulundu.

Karaciğerindeki tümör nedeniyle bir operasyon geçiren Barcelona’nın Fransız savunma oyuncusu Eric Abidal, rahatsızlığı sonrasında hayatındaki önceliklerin değiştiğini belirtti. Para, şöhret gibi kavramların geçici olduğunu belirten Abidal, sağlığın hayattaki en önemli değer olduğunu söyledi.
Böyle bir durum karşısında sahip olduklarının önemsizleştiğini belirten Abidal, Telegraph’a yaptığı açıklamada, “Böyle bir rahatsızlık sonrasında, maddi değerler anlamsız kalıyor. Benzer rahatsızlıkları yaşayan insanlarla bütün varlığımı paylaşmak istiyorum. Hızlı arabalar, para, şan, şöhret hiçbir şey ifade etmiyor” dedi.
Hastanedeki çocuklarda çok şey öğrendiğini belirten 31 yaşındaki oyuncu, “O çocuklardan çok şey öğrendim. Bana güç ve dayanma azmi verdiler. Kontrollerime devam edeceğim. Bugün karaciğerimde çıktı. Yarın başka bir yerde de çıkabilir. Sürekli olarak kontrol altında olacağım” dedi.
Önemli bir rahatsızlık atlatan Abidal, Wembley’deki Şampiyonlar Ligi finalinde takımdaki yerini almaya hazırlanıyor.

Artigos Relacionados

0 yorum:

Yorum Gönder