13 Aralık 2010 Pazartesi

Barcelona Real Sociedad'i 5eşik Gibi Salladı

 Barcelona 5-0 Real Sociedad

İspanya Ligi La Liga'da Barcelona sahasında Real Sociedad'ı konuk etti. NTV Spor'dan canlı yayınlanan maçta Barça, Real Sociedad'ı da 5-0 yenerek farklı galibiyetlerine bir yenisini daha ekledi.
Katalan ekibi maça hızlı başladı. 9. dakikada sağ kanattan Pedro'nun yaptığı ortaya Villa dokundu ve takımını 1-0 öne geçirdi. 33. dakikada bu kez İniesta sahneye çıktı, sağ çaprazdan ceza sahasına giren İspanyol yıldız sert bir vuruşla durumu 2-0 yaptı.
İkinci yarıya da Barcelona hızlı başladı. Messi orta sahada aldığı topla kaleye kadar ilerledi, Villa'dan aldığı duvar pası sonrasında topu ağlara yolladı ve skoru 3-0 yaptı. 87. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Arjantinli süper yıldız ceza sahasının sağ çaprazında aldığı topla paralel olarak bütün oyuncuları geçti, ve net bir vuruşla durumu 4-0 yaptı. Kapanış golünü ise Bojan 90. dakikada kaydetti.
Barcelona bu galibiyetle puanını 40'a çıkardı ve liderliğini sürdürdü. Katalan ekibi bu maçta yaptığı 938 pasla rekor kırarken, İspanya Ligi tarihinde 15 maçta en fazla puan toplayan takım oldu.

Artigos Relacionados

0 yorum:

Yorum Gönder