6 Aralık 2011 Salı

Barcelona 4-0 BATE Borisov: Gençler Coştu.

Şampiyonlar Ligi'nde H Grubu'nda mücadele eden Barcelona, genç oyuncuların ağırlıklı olduğu bir kadroyla çıktığı maçta BATE Borisov'u mağlup etmeyi başardı.

BATE'den şaşırtıcı başlangıç
Belarus temsilcisi BATE, maça hızlı başlayan taraf oldu. 15. dakikada Bressan'ın sol kanattan yaptığı ortada top savunmaya çarptı ve yön değiştirdi. Ancak Pinto, hata yapmadı ve topun sahibi oldu. 27'de Bressan'ın sağ kanattan yaptığı ortayı arka direkte Yurevich kafayla tamamlamak istedi ancak araya giren Bartra, topu uzaklaştırdı. 34'te Montoya'nın sağ kanattan kestiği ortayı Roberto şık bir vuruşla ceza sahasında tamamladı ama top üstten auta gitti. 35'te paslarla BATE yarı sahasına giren Barcelona'da savunmadan seken topu önünde bulan Roberto, düzgün bir vuruşla takımını öne geçirdi: 1-0. İlk yarıda başka gol olmadı ve Barcelona soyunma odasına mutlu giden taraf oldu.

Barça ağrılığını koyuyor
İkinci yarıda Barcelona, rakibine daha yoğun ataklarla yüklenmeye başladı. 50'de Montoya, sağ kanattan Pedro'ya yerden bir pas gönderdi ancak araya giren Filipenko, mutlak golü önledi. 60'ta Cuenca'nın sağ kanattan sürüklediği atakta ceza sahasında topla buluşan Montoya, farkı ikiye çıkarmayı başardı: 2-0. Bu golden üç dakika sonra sağ kanattan bir kez daha ortayı yapan Cuenca'nın pasını Pedro, şık bir topuk vuruşuyla gole çevirdi: 3-0. 88'de Valadzko, ceza sahasına giren Cuenca'yı düşürünce Katalan ekibi penaltı kazandı. Topun başına geçen Pedro, Barcelona kariyerinin 50. golünü attı: 4-0. Kalan sürede başka gol olmadı ve Barcelona, üç puanla grup aşamasını tamamladı.

Bu sonuçla 16 puana yükselen Barcelona, H Grubu'nun lideri olarak bir üst tura yükseldi. BATE ise iki puanla grubu son sırada tamamladı.

Artigos Relacionados

0 yorum:

Yorum Gönder