13 Mart 2011 Pazar

Sevilla 1-1 Barcelona Maç Raporu

La Liga'da NTV Spor'dan canlı yayınlanan maçta Sevilla sahasında Barcelona ile 1-1 berabere kaldı. Barcelona'nın 2 topu direkten döndü, 1 golü verilmedi. 


La Liga'nın 28. hafta mücadelesinde Sevilla sahasında şampiyonluğun en büyük adaylarından Barcelona'yı konuk etti. NTV Spor'dan canlı yayınlanan ve Özellikle ikinci yarısı büyük bir heyecan fırtınası şeklinde geçen maçta galip çıkmadı. Maç 1-1'lik eşitlikle sonuçlandı.
Maça Barcelona hızlı başladı. Henüz 10. dakikada kazanılan frikikte Messi topu ağlara yolladı ancak hakem Busquets'in faul yaptığı gerekçesiyle golü geçerli saymadı. Ancak Barcelona'nın hızı kesilmedi. 32. dakikada İniesta'nın müthiş pasıyla defans arkasına hareketlenen Alves bomboş pozisyondaki Bojan'a verdi, genç oyuncu takımını 1-0 öne geçiren isim oldu. İlk yarı boyunca %72'lik topa sahip olması yüzdesiyle oynayan Barça, 41. dakikada Messi ile gole yaklaştı ancak direk gole izin vermedi. İlk yarı bu sonuçla tamamlandı.
İkinci yarıya Sevilla müthiş başladı. 49. dakikada defans arkasına sarkan Negredo güzel bir ortayla Navas'ı buluşturdu, Navas da topu ağlara yollamakta zorlanmadı ve maçta skoru 1-1 yaptı. 52. dakikada ilk golün asistini yapan Negredo bomboş pozisyonda topu ağlara yollayamadı.
Sevilla Navas ile önemli bir gol pozisyonundan yararlanamayan Sevilla son dakikalarda öldü öldü dirildi. Önce 86. dakikada İniesta'nın sert şutu direkten geri geldi, 90. dakikada Xavi'nin şutunu Sevilla defansı tarafından çizgiden çıkartıldı ve maç 1-1 eşitlikle sonuçlandı.
Barcelona puanını 75'e yükseltirken, Real Madrid ile olan puan farkı yeniden 5 oldu.

Artigos Relacionados

0 yorum:

Yorum Gönder