5 Mart 2011 Cumartesi

Barcelona 1-0 Real Zaragoza Maç Raporu

FC Barcelona 1-0 Real Zaragoza
Real Zaragoza karşısında sürekli baskı kurmasına ve defalarca gol pozisyonuna girmesine rağmen tek gol çıkarabilen Barcelona yoluna emin adımlarla devam ediyor.


Barcelona rakibi karşısında baskısını erkenden hissettirmeye başladı, ama ilk önemli gol pozisyonu 17. dakikada geldi. Korner vuruşundan sonra Xavi'den gelen ortaya kafa vuran Keita topu dışarı gönderdi. 19. dakikada Pedro Rodríguez, 21. dakikada Xavi, 26. dakikada Bojan, 33. dakikada Messi, 37. dakikada Mascherano kaleciyi geçemediler. Böylesine yoğun bir baskının golü getirmesi gerekirdi, nitekim 43. dakikada Seydou Keita altıpastan düzgün vurarak takımını öne geçirdi: 1-0. İlk yarı bu skorla sona erdi.

Real Zaragoza ikinci yarıda da varlık gösteremedi, ama 51. dakikada Nicolàs Bertolo'nun vuruşu ile sürpriz bir gole yaklaştı, ancak top farklı bir şekilde auta gitti. 55. dakikada Gerard Piqué'nin kafası, 63. dakikada Bojan ve Dani Alves'in şutları gol getirmedi. David Villa 67 ve 70'de kaleyi yokladı. Barcelona'nın arka arkaya atakları karşısında Zaragoza defanstan çıkmayı başaramadı. Barcelona'nın atakları başka gol getirmeyince maç ilk yarının skoru ile sona erdi: 1-0.

Barcelona bu sonuçla 74 puana ulaşarak liderliğine devam etti. Real Zaragoza ise 27 puanla 15. sırada.

Artigos Relacionados

0 yorum:

Yorum Gönder