25 Ekim 2011 Salı

Granada 0-1 FC Barcelona Maçın Golünü İzle

La Liga: Granada 0-1 FC Barcelona

Barcelona, Granada deplasmanında 3 puanı, 1-0 ile aldı ve maç fazlasıyla yeniden liderliğe yükseldi.

Katalan ekibine galibiyeti getiren gol, maçın 35'inci dakikasında Xavi'den geldi.

İlk dakikalarda rakibi karşısında oldukça üstün olan Katalan ekibi, buna rağmen tamamiyle kapanan Granada savunması karşısında gol pozisyonu üretmekten zorlandı.

İlerleyen dakikalarda Messi ve Fabregas ile tehlikeli gol pozisyonları yakalayan Barcelona, aradığı golü ise maçın 35'inci dakikasında Xavi'nin frikik golüyle buldu. Kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Xavi, harika bir vuruşla kaleci Roberto Fernandez'i mağlup etti.

İlk yarı boyunca iki takım da başka gol bulamadı ve Barcelona devreyi 1-0 üstünlükle tamamladı.

İkinci yarıya da baskılı giren Barça, farkı artırmak için rakip savunmada boşluklar aradı. Karşılaşmanın 53'üncü dakikasında ise ev sahibi Granada, 10 kişi kaldı. Jaime Gomez, Maxvell'e yaptığı müdahale sonrasında ikinci sarı karttan, kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Bu dakikadan sonra Barcelona daha da rahat oynamaya başladı. 59'da Villa'nın pası ile Granada ceza sahasına giren Messi, kalecinin üzerinden güzel bir vuruş yaptı ancak kale çizgisi üzerinden defans oyuncusu Diego Mainz Garcia çıkardı.

Maçın geride kalan dakikalarında tempo iyice düştü. Barcelona, 10 kişi kalan Granada karşısında çok önemli bir gol pozisyonuna giremezken, ev sahibi Granada maçın 90'ıncı dakikasında 9 kişi kaldı. Daniel Benitez de ikinci sarı karttan, kırmızı kartı görerek oyun dışında kaldı.

Sevilla beraberliği ile zirvede yara alan Barcelona, Granada deplasmanında zorlansa da 3 puanı, 1-0'lık skorla aldı.

Katalan ekibi bu galibiyetle 21 puana yükseldi ve maç fazlasıyla yeniden La Liga'da liderlik koltuğuna oturdu.
İşte Xavi'nin Attığı Gol:

Artigos Relacionados

0 yorum:

Yorum Gönder