22 Ağustos 2011 Pazartesi

Barcelona 5-0 Napoli Fabregas Barçadaki İlk Golünü Attı

Barcelona 5-0 Napoli  

Joan Gamper Kupası'nda Barcelona Camp Nou'da Napoli'yi 5-0 yendi ve kupayı aldı.

Fabregas ilk golünü attı

Barcelona'nın Arsenal'dan transferi Cesc Fabregas'ın Lionel Messi'nin rolünde oynadığı maçın ilk yarısında iki gol oldu. Daha önceden Morgan De Sanctis'le karşı karşıya kaldığı pozisyonda heyecanlanarak topu üstten auta atan Fabregas, 26. dakikada takımı adına ilk golünü attı.

Adriano'nun soldan yaptığı ortada topu boş kaleye gönderen yetenekli futbolcu böylece gol perdesini açmış oldu: 1-0. 31. dakikada ise Andres Iniesta'nın muhteşem pasını Seydou Keita kafasıyla Napoli ağlarına gönderdi ve ilk yarının skorunu belirledi: 2-0.

Lionel Messi Napoliyi'de Vurdu.

İkinci yarıya daha hızlı başlayan Barcelona'nın birçok şutunda direkler gole art arda izin vermedi. Fakat Lionel Messi'yi direkler de durduramayacaktı. Oyuna Fabregas'ın yerine ikinci yarıda giren Arjantinli yıldızın 62. dakikada kullandığı frikik De Sanctis'in de müdalesiyle direkten döndü fakat dönen topu Pedro ağlara gönderdi: 3-0.

Daha sonra bu sefer Pedro'nun asistini 66. dakikada Messi ağlara gönderdi ve farkı dörde çıkardı: 4-0. Arjantinli süper star, 77. dakikada Eric Abidal'in pasında da De Sanctis'i avlamayı başardı: 5-0. Maç bu skorla bitti.

Maçın Gollerini İzlemek İçin TIklayınız.

Artigos Relacionados

0 yorum:

Yorum Gönder