22 Temmuz 2011 Cuma

Dost Sitemiz Barcafan.net

Bu yazıda Barcelonafan.net olarak dost sitemiz Barçafan.net i tanıyacağız.


Barcafan.Net kısa zaman önce fc barcelona futbol takımının türkiye'de bulunan ve fc barcelona futbol takımını türkçe olarak takip etmek isteyenler için geliştirilen bir websitedir.


FC Barcelona bir ispanyol futbol takımıdır.Takımda bulunan oyuncuların büyük çoğunlugu altyapıdan yetişen oyunculardır.FC Barcelona futbol takımı dünya'da tanınan ve bilinen büyük başarılara adını altın harflerle yazdırmış, nadir futbol takımlarından sadece biridir.takıma küçük yaşta alınan futbolculara ilk olarak öğretilen şey futbol değil, birbirlerine saygı göstermeleri ve ne kadar iyi futbol oynarlarsa oynasınlar kibirli olmayacaklarıdır.


Günümüzde futbol severlerin ve futbol yorumcularınında tek savunduğu şey fc barcelona takımının muhteşem bir futbol sergiledigi ve futbolcularının da dünya starı olduğudur.Messi,İniesta,Xavi,David villa,dani alves vb.yani kısaca söylemek gerekirse fc barcelona futbol takımının tüm futbolcuları dünya futboluna birçok yönden değer katmışlardır.


FC Barcelona
İspanyol futbolunun en başarılı temsilcisidir, ispanyol profesyonel futbol ligi La Liga'nın on kurucu üyesinden biridir.FC Barcelona takımının sloganı "Més que un club" (bir kulüpten daha fazlası) cümlesidir.Bu slogan'da bizlere futbol dan önce bir aile olunmasının öğretildigini hatırlatıyor.

FC Barcelona bünyesinde bir yedek futbol takımı (FC Barcelona B) ve bir genç futbol takımı (FC Barcelona C) da vardır.FC Barcelona B takımı'da bu sene la liga ligine yükselmiştir.

Kısaca söylemek gerekirse, dünyanın en iyi futbolcularıyla ve teknik adamının doksan dakika içerisinde yeşil sahalarda adeta şiir gibi top oynamalarıdır.Barça severlerin tek yapması gereken takımlarına destek olmak ve muhteşem futbola seyirci olmalarıdır.

Dünya Takımlarından biri olarak adını tarihe yazdırmıştır FC Barcelona. FC Barcelona takımını takip etmek istiyorsanız mutlaka ama mutlaka barcafan.net uğramalısınız.

Artigos Relacionados

0 yorum:

Yorum Gönder