17 Ocak 2011 Pazartesi

Barcelona Malaga'ya Acımadı

Barcelona fırtınası devam ediyor.Katalanlar Malaga'yı konuk ettiği maçtan 4-1'lik galibiyetle ayrıldı.
Real Madrid’in Almeria’yla berabere kalması sonrasında puan farkını açma fırsatı yakalayan Barcelona, ligde tutunmaya çalışan Malaga’yı Camp Nou’da konuk etti.

Maç Barcelona fırtınasıyla başladı. Üst üste gelen goller Malaga’nın direncini erken kırdı. 7. dakikada Messi’nin pasında topla buluşan Dani Alves, ceza yayı üzerindeki Iniesta’yı gördü. İspanyol yıldız gelişine çok etkili bir vuruş yaparak Barcelona’yı 1-0 öne geçirdi.

16. dakikada uzak mesafeden harika bir şut çıkaran Xavi, üst direğe takıldı. 17. dakikada mutlak bir gol pozisyonundan yararlanamayan David Villa, 18. dakikada Barcelona’nın ikinci golünü attı. Messi’nin ara pasında David Villa çaprazda topla buluştu. İspanyol golcü düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

36. dakikada gol şov Pedro’yla devam etti. Messi akıllara zarar bir ara pasıyla Iniesta’yı topla buluşturdu. Kaleciden dönen top Pedro’nun önünde kaldı. Genç oyuncu boş kaleye topu gönderdi.

Barcelona ikinci yarıda da üstün futbolunu sürdürdü. Malaga’nın tek golü 68. dakikada geldi. Harika bir serbest vuruş golü atan Duda, farkı ikiye indirdi 3-1. 73. dakikada Xavi’nin ara pasıyla ceza sahası içinde topla buluşan David Villa, Asenjo’yu da geçerek topu boş kaleye gönderdi 4-1.

Artigos Relacionados

0 yorum:

Yorum Gönder