1 Ekim 2010 Cuma

Rubin Kazan 1-1 FC Barcelona

 Katalan ekibi Barça geçen yıl iki maçta da yenemediği rakibine yine puan kaybetti.
Şampiyonlar Ligi D Grubu’nda Rubin Kazan deplasmanına çıkan Barcelona, sahadan 1-1’lik berberlikle ayrıldı.

Gökdeniz Karadeniz’in 65 dakika forma giydiği ve Cüneyt Çakır’ın yönettiği maçta sonucu penaltılar belirledi. Rubin Kazan, hücuma destek veren Kaleshin’in, Daniel Alves tarafından düşürülmesiyle penaltı kazandı. Kazan, atışı gole çeviren Noboa’nın golüyle 20. dakikada 1-0 öne geçti. Bu golden sonra yarı alanına çekilen Rus ekibi, kaleci Ryzhikov’un kurtarışlarıyla ilk yarıyı önde tamamladı.

İkinic yarıda ataklarını sıklaştıran Barcelona’da, Iniesta çalımlarla ceza sahasına girdikten sonra Salukvadze’nin darbesiyle yerde kaldı. Cüneyt Çakır bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Villa, 60. dakikada attığı golle takımı adına beraberliği sağladı. Bu dakikadan sonra Messi’nin oyuna girmesiyle daha etkili olan Barcelona, yakaladığı fırsatlarda Ryzhikov’u geçemedi. Son dakikalarda Nijeryalı golcü Martins'in şutu direkten dönünce maç 1-1 berabere sona erdi. 

Rusya’da en son 2002 yılında galip gelen Barcelona, şanssızlığını yine kıramadı. Bu sonucun ardından Rubin Kazan gruptaki ilk puanını alırken, Barcelona 4 puana yükseldi. 

Goal Türkiye

Artigos Relacionados

0 yorum:

Yorum Gönder