18 Ekim 2010 Pazartesi

Barcelona 2-1 Valencia Özeti İzle


2010-2011 Sezonu İspanya Ligi Fc Barcelona Maç Özetleri
FC Barcelona 2010-2011 La liga'da sahasında Valencia takımını yenmesini bildi.
16.10.2010
16 Ekim 2010 Saat: 21:00
Nou Camp
Barcelona 2-1 Valencia
Youtube Videosudur

16 Ekim 2010 Cumartesi

Barcelona Valencia 16 Ekim 2010

İspanya Premier Lig (La Liga) 2010/2011 Maçları

FC Barcelona 2010-2011 La liga'da Sahasında Valencia takımını konuk ediyor.
16.10.2010
16 Ekim 2010 Saat: 21:00
Nou Camp

5 Ekim 2010 Salı

David Villa: "Sorun yok"


 Barcelona'nın golcü futbolcusu, Mallorca karşısında alınan beraberliğin kendisini endişelendirmediğini söyledi.

Barcelona'nın yıldız futbolcusu David Villa, Rubin Kazan ve Mallorca karşılaşmalarında alınan 1-1'lik skorları şanssızlığa yordu.

Katalan ekibi, oynadığı son iki karşılaşmanın her ikisinde de oldukça etkili bir oyun ortaya koyarak pek çok gol pozisyonu üretmiş, ancak bu iyi oyunu skora yansıtmayı başaramamıştı.

Basın mensuplarına konuşan Villa, "Mallorca maçında tek eksiğimiz goldü. Son vuruşlarda biraz daha dikkatli olsaydık durum çok farklı olacaktı. Hiçbir takım bizim kadar pozisyon üretemiyor" dedi.

Takım içinde çeşitli sıkıntıların olduğu iddialarına da yanıt veren İspanyol futbolcu, "Kriz içinde falan olduğumuz yorumları çok saçma. Bazı sorunlarımız olsa bunun mutlaka farkına varırdık" diye konuştu.
Goal.com Türkiye 

Barcelona 1-1 Mallorca Özet Golleri İzle

2010-2011 Sezonu İspanya Ligi Fc Barcelona Maç Özetleri
FC Barcelona 2010-2011 La liga'da sahasında Mallorca takımına karşı puan kaybetti.
03.10.2010
03 Ekim 2010 Saat: 20:00
Nou Camp
Barcelona 1-1 Mallorca
Youtube Videosudur

Barcelona 1-1 Mallorca Barça evinde kayip

Son şampiyon Barcelona, evinde Mallorca'ya iki puan kaptırdı.

Guardiola'nın öğrencileri önemli bir sakatlığı kısa sürede atlatarak sporseverleri mutlu eden Arjantinli yıldız Lionel Messi'nin 21.dakikada kaydettiği golle öne geçti. Bordo-mavililer bu üstünlükle soyunma odasına gidecek derken sahneye çıkan Emilio Nsue, deplasman ekibine beraberliği getirdi.

İkinci yarıyla birlikte Barcelona'nın baskısı vardı. Katalan ekibi aradığı golü bir türlü bulamazken Michael Laudrup'un öğrencileir kalesini iyi savundu ama ve önemli bir deplasmandan altın değerinde bir puan çıkarmış oldu. Mallorca'da ikinci yarıda beş oyuncunun sarı kart görmesi ise dikkat çekiciydi.

Barcelona, altıncı karşılaşmalarının sonunda puanına 13'e yükseltirken Mallorca'nın hanesinde artık 8 puan yazıyor.

2 Ekim 2010 Cumartesi

FC Barcelona Mallorca Maçı

İspanya Premier Lig (La Liga) 2010/2011 Maçları

FC Barcelona 2010-2011 La liga'da Sahasında Mallorca takımını konuk ediyor.
03.10.2010
03 Ekim 2010 Saat: 20:00
Nou Camp
Barcelona Barcelona vs Mallorca Mallorca 
BarcelonaFan.Net

Pedro: "Kimse Messi'ye rakip olamaz"

 Barcelona'nın İspanyol kanat oyuncusu, takım arkadaşı Lionel Messi'ye övgüler yağdırdı...

Barcelona'nın başarılı kanat oyuncusu Pedro Rodriguez, takım arkadaşı Lionel Messi'yi göklere çıkardı.

Basın mensuplarına çeşitli açıklamalarda bulunan Pedro, "Messi, dünya üzerinde eşi görülmemiş bir yetenek. Onu herhangi bir futbolcuyla kıyaslanması yanlış. Her gün müthiş bir azimle çalışıyor, sürekli kendisini geliştirmek istiyor. Bu da sahadaki performansına doğrudan yansıyor" dedi.

Pedro, Şampiyonlar Ligi'nde alınan Rubin Kazan beraberliği hakkında ise, "Rakip takımlar bize karşı oldukça kapalı bir oyun anlayışı benimsiyorlar. Ancak biz buna rağmen pek çok pozisyona giriyoruz. Rubin maçında da öyle oldu ancak sonuca gidemedik. Son vuruşlarda daha dikkatli olmalıyız" diye konuştu.

1 Ekim 2010 Cuma

Rubin Kazan 1-1 Barcelona Özeti İzle

2010-2011 UEFA Şampiyonlar Ligi Maç Özetleri
D Grubunda  Barcelona ikinci maçında Rubin Kazan deplasmanına gidiyor.
Rubin Kazan 1-1 Barcelona

Cüneyt Çakır'a İspanyollardan Tam Not Geldi


Şampiyonlar Ligi'nde Rubin-Barcelona maçını yöneten hakeme İspanya'dan övgü geldi.

Kariyerinde ilk kez bir Devler Ligi mücadelesinde düdük çalan Cüneyt Çakır, Barcelona'nın sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrılmasına karşın İspanyollar'ın da beğenisini topladı.

Gazetelerde yapılan değerlendirmelerde penaltı kararlarında ve kart tercihlerinde Çakır başarılı bulunırken FIFA kokartlı hakeme en yüksek notu Marca gazetesi verdi. Çakır 10 üzerinden 9 alırken, gazete "mükemmel yönetim" yorumunda bulundu.

El Mundo Deportivo gazetesi ise, Cüneyt Çakır için "Telaştan uzak, soğukkanlı bir yönetim gösterdi" yakıştırmasını yaparken iki penaltıyı da iyi tespit ettiğini, kartlarını doğru kullandığını belirtti.

Rubin Kazan 1-1 FC Barcelona

 Katalan ekibi Barça geçen yıl iki maçta da yenemediği rakibine yine puan kaybetti.
Şampiyonlar Ligi D Grubu’nda Rubin Kazan deplasmanına çıkan Barcelona, sahadan 1-1’lik berberlikle ayrıldı.

Gökdeniz Karadeniz’in 65 dakika forma giydiği ve Cüneyt Çakır’ın yönettiği maçta sonucu penaltılar belirledi. Rubin Kazan, hücuma destek veren Kaleshin’in, Daniel Alves tarafından düşürülmesiyle penaltı kazandı. Kazan, atışı gole çeviren Noboa’nın golüyle 20. dakikada 1-0 öne geçti. Bu golden sonra yarı alanına çekilen Rus ekibi, kaleci Ryzhikov’un kurtarışlarıyla ilk yarıyı önde tamamladı.

İkinic yarıda ataklarını sıklaştıran Barcelona’da, Iniesta çalımlarla ceza sahasına girdikten sonra Salukvadze’nin darbesiyle yerde kaldı. Cüneyt Çakır bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Villa, 60. dakikada attığı golle takımı adına beraberliği sağladı. Bu dakikadan sonra Messi’nin oyuna girmesiyle daha etkili olan Barcelona, yakaladığı fırsatlarda Ryzhikov’u geçemedi. Son dakikalarda Nijeryalı golcü Martins'in şutu direkten dönünce maç 1-1 berabere sona erdi. 

Rusya’da en son 2002 yılında galip gelen Barcelona, şanssızlığını yine kıramadı. Bu sonucun ardından Rubin Kazan gruptaki ilk puanını alırken, Barcelona 4 puana yükseldi. 

Goal Türkiye